Izvor: Press, 31.Avg.2018, 15:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anastasija nekad i sad: Cecina ćerka raznežila fanove ovom objavom (FOTO)

Anastasija je podelila sa fanovima dirljivi trenutak iz detinjstva, ali i onaj ništa manje važan - kada je postala punoletna

Anastasija Ražnatović izrasla je u pravu lepoticu i njena majka, folk zvezda Ceca Ražnatović, i te kako ima razloga da bude ponosna na svoju mezimicu. 
Iako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je Anastasija danas 20-godišnjakinja, sigurni smo da se svi sećate proslave njenog punoletstva u elitnom beogradskom hotelu, kada je bila u haljini u kojoj je izgledala kao prava princeza.
Preplanulo seksi telo, hiljade i hiljade lajkova! Cecina ćerka novim fotkama u bikiniju usijala internet! (FOTO)
Cecina ćerka se i sama prisetila tog dana i to podelila sa fanovima na društvenim mrežama, a osim toga oduševila ih je fotografijom koju je "iskopala", a na kojoj je beba obučena u belu haljinicu.
Sličnost je očigledna - da su i mala i velika Anastasija oduvek u porodici važile za prave princeze.
Anastasija kad je bila mala i Anastasija na proslavi svog 18. rođendana Foto: Privatna arhiva, Telegraf

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.