Adrijana Lima poslednji put nastupila kao Viktorijin anđeo

Izvor: N1 televizija, 10.Nov.2018, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adrijana Lima poslednji put nastupila kao "Viktorijin anđeo"

Manekenka Adrijana Lima emotivno je zahvalila publici tokom svog 18. i poslednjeg nastupa na godišnjoj prazničnoj reviji donjeg rublja američkog brenda "Viktorija's sikret" (Victoria's Secret).

Manekenka je uz mali naklon i s rukama na srcu zahvalila publici.

Revija snimljena juče biće emitovana 2. decembra na televiziji ABC i u 190 zemalja sveta. Snimljen je video u čast 37-ogodišnje Lime u kome se ona proglašava "najvećim anđelom svih vremena" uz muziku Fetboj >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Slima "Praise You".

Na reviji organizovanoj na Menhetnu učestvovali su brojni muzičari i 60 manekena, uključujući sestre Belu i Điđi Hadid, Kendal Džener i Vini Harlou.

Lima, brazilska plavooka lepotica i majka dvoje dece, rekla je za AP da je mislila da će tokom godina postati opuštenija, ali da je i dalje nervozna kao i pred prvi nastup za "Viktorija's sikret".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.