AKO JE SPOT OVAKAV...Ovako se Dakota izvija kad je vezana

Izvor: Blic, 22.Jan.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKO JE SPOT OVAKAV...Ovako se Dakota izvija kad je vezana

Kakav li je tek film "50 Nijansi - Siva"?

Anastasija Stil će za Dan zaljubljenih u domaćim bioskopima upoznati Kristijana Greja.

Njihova sado-mazo avantura samo što nije počela i na velikom platnu, a do tada stiže poslastica u vidu spota za jednu od numera sa saundtreka filma.

Reč je o numeri "Earned it" koju izvodi Abel Tesfaje, a kojem se u spotu pridružuju seksi S&M plesačice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sama Anastasija, tačnije Dakota Džonson vezana užadima.

Dakota u videu na sebi ima veš boje kože pa se čini da je gola dok vezana užetom visi sa stropa. Ispod nje plešu devojke samo u tangama, s krstom od selotejpa na guzu dok su im bradavice pokrivene minijaturnim nalepnicama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

AKO JE SPOT OVAKAV...Polugola Dakota se vezana izvija dok visi sa plafona

Izvor: Blic, 22.Jan.2015

Kakav li je tek film "50 Nijansi - Siva"?..Anastasija Stil će za Dan zaljubljenih u domaćim bioskopima upoznati Kristijana Greja...Njihova sado-mazo avantura samo što nije počela i na velikom platnu, a do tada stiže poslastica u vidu spota za jednu od numera sa saundtreka filma...Reč je o numeri...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.