Izvor: RTS, 13.Dec.2023, 23:40

Реч на реч: Шта су највеће претње безбедности грађана и државе

Може ли се спречити понављање трагедија попут убистава у "Рибникару" и селима код Младеновца и који су други безбедносни ризици за грађане, тема је последње дебате у овом предизборном циклусу.
Трагичини догађаји с почетка маја ове године унели >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су немир у сваку породицу у Србији, али и страх да би могли да се понове. Имају ли политичари идеју како да спрече да ишта слично понови у Србији?

Такође, два актуелна ратна сукоба могла би да ескалирају и угрозе и Србију, баш као што би могле да је угрозе регионалне нестабилности или нека нова пандемија. Какве мере треба предузети да би се грађани осећали безбедније?
О овим питањима у дебати "Реч на реч" расправљали су Игор Симић, листа "Александар Вучић – Србија не сме да стане", Вук Јеремић, листа "Народна странка", Мариника Тепић, листа "Србија против насиља" и Милош Јовановић, листа "Нада за Србију".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.