Težak udes kod Vrnjačke banje: Povređeno pet osoba (FOTO/VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 06.Nov.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak udes kod Vrnjačke banje: Povređeno pet osoba (FOTO/VIDEO)

Pet osoba je povređeno u saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se dogodio u sredu oko 17.30, u mestu Gračac VRNjAČKA BANjA – U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio u sredu oko 17.30, u mestu Gračac nadomak Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac, srećom niko nije nastradao ali je, kako saznajemo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << povređeno ukupno pet osoba. Pretpostavlja se da se udes dogodio kada je, krećući se u pravcu Kraljeva „tojota“ vrnjačke registracije otpozadi udarila u „ford“, takođe vrnjačke registracije, koji je pokušavao da skrene sa glavnog na sporedni put i odbacila ga direktno na „fijat“ koji je dolazio iz suprotnog pravca. Pročitajte još: UDES KOD VRNjAČKE BANjE: Motorom naleteo na dva automobila Pet povređenih osoba iz sva tri automobila je sanitetskim vozilima prebačeno u Opštu bolnicu „Studenica“ u Kraljevu gde su i zbrinuti, a zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj deonici veoma prometnog puta bio u potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Kruševca formirale dugačke kolone.Foto: G.ŠljivićFoto: G.ŠljivićVideo: G.Šljivić
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UDES KOD VRNJAČKE BANJE Sudar tri automobila, pet osoba povređeno

Izvor: Blic, 06.Nov.2019

U saobraćajnom udesu tri putnička automobila koji se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, dogodio u sredu oko 17.30, u mestu Gračac nadomak Vrnjačke Banje, na magistralnom putu Kraljevo - Kruševac, srećom niko nije nastradao ali je povređeno pet osoba, prenose "Novosti".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.