Izvor: Danas, 04.Jan.2016, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijavila se 234 ugostitelja, najviše iz Vrnjačke i Ribarske banje

Beograd - - Lista od 234 ugostiteljska objekta u kojima će ove godine svi zainteresovani turisti moći da se odmore uz popust od 5.000 dinara objavljena je juče na sajtu Ministarstva turizma, a spisak nije konačan i ugostitelji koji se nisu do sada prijavili moći će to da učine naknadno.

Za sada najviše njih se prijavilo sa Zlatibora, Kopaonika, ali i Vrnjačke banje, Sokobanje i Ribarske banje, kao i Aranđelovca >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << i Gornje Trepče. Ono što je primetno drugačije u odnosu na prošlu sezonu, kada je vaučere iskoristilo više od 14.000 građana, mahom penzionera, jeste to što je mnogo više onih koji na ovaj način nude odmor u privatnom smeštaju nego u hotelima.

Građani koji žele da koriste tu povlasticu mogu da se prijave u najbližoj poslovnici Pošte od sada do 15. oktobra, a vrednost vaučera je kao i prošle godine, 5.000 dinara.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Prijavila se 234 ugostitelja, najviše iz Vrnjačke i Ribarske banje

Izvor: Danas, 05.Jan.2016, 12:51

Beograd - Lista od 234 ugostiteljska objekta u kojima će ove godine svi zainteresovani turisti moći da se odmore uz popust od 5.000 dinara objavljena je juče na sajtu Ministarstva turizma, a spisak nije konačan i ugostitelji koji se nisu do sada prijavili moći će to da učine naknadno...Za sada...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.