Za vikend se bira “ Najjači Vranjanac ”

Izvor: juGmedia, 27.Jan.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend se bira “ Najjači Vranjanac ”

U okviru obeležavanja Dana grada, predstojeći vikend u Vranju obeležiće nadmetanje u sportskim dešavanjima na više lokacija. Ove godine će, kao novina, biti organizovano takmičenje za  titulu „ Najjačeg Vranjanca “

Najavljeni  Memorijalni kup u skijanju  ,,Đulbars i Kace“   otkazan je iz tehničih razloga, ali će biti održan u februaru zajedno sa  “Srpskim kupom u skijanju”.

Sportske aktivnosti započeće u subotu turnirom u stonom tenisu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u prostorijama Doma kulture od 10 časova, a u prostorijama Doma učenika srednjih škola 64 takmičara, koliko i šahovska table broji polja učestvovaće na šahovskom turniru, na kome će se kao gost pojaviti velemajstor Miroslav Marković, aktuelni seniorski prvak Srbije u šahu.

Turnir u malom fudbalu počeće u 16 časova u Sportskoj hali i imaće humanitarni karakter  budući da će sva sredstva će biti uplaćena na namenski račun Grada Vranja za lečenje dece i mladih obolelih od malignih i drugih teških bolesti.

Po prvi put, u ovoj godini organizuje se takmičenje u borbi za titulu “Najjačeg Vranjanca” koje će biti održano na Sportskom centru u nedelju od 11 časova. Svi zainteresovani moći će da se nadmeću u odmeravanju snage kroz obaranje ruku, bacanje kamena, nošenja tereta, držanje tegova, skoku u dalj i vučenje auta.

Nagrade će se deliti za sve discipline, a titulu najjačeg poneće onaj ko pobedi u više discipliina.

Nadležni iz oblasti sporta se nadaju  da će ovaj događaj poprimiti tradicionalni karakter koji će biti u sportskom duhu grada.

Prijavljivanje zainteresovanih biće održano pre sam početak takmičenja.

Finalni turnir u malom fudbalu biće održan od 15 časova, a izbor najboljih u vranjskom sportu za 2016. godinu biće održana tradicionalno 29. januara ,sa početkom u 20 časova u restoranu A2.

Milan Zdravković
Pogledaj vesti o: Vranje,   Tenis

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Brojni turniri i izbor za najjačeg Vranjanca povodom Dana grada

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2017

U okviru obeležavanja 31. januara, Dana Vranja, predstojeći  vikend biće u znaku brojnih sportskih dešavanja, a osim tradicionalnih sportskih događaja, ove godine biraće se i najjači Vranjanac...Ranije najavljeni memorijalni kup u skijanju je otkazan iz tehničih razloga, kažu organizatori,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.