Brojni turniri i izbor za najjačeg Vranjanca povodom Dana grada

Izvor: JužneVesti.com, 27.Jan.2017, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brojni turniri i izbor za najjačeg Vranjanca povodom Dana grada

U okviru obeležavanja 31. januara, Dana Vranja, predstojeći  vikend biće u znaku brojnih sportskih dešavanja, a osim tradicionalnih sportskih događaja, ove godine biraće se i najjači Vranjanac.

Ranije najavljeni memorijalni kup u skijanju je otkazan iz tehničih razloga, kažu organizatori, tako da će u subotu, 28. januara, biti održani turniri u stonom tenisu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << šahu i malom fudbalu. Gost na šahovskom turniru biće velemajstor Miroslav Marković, aktuelni seniorski prvak Srbije u šahu.

U popodnevnim satima biće održan humanitarni turnir u malom fudbalu sa kog će sredstva biti uplaćena na namenski račun za lečenje bolesne dece i omladine.

U nedelju, 29. januara, biće održan tradicionalni marš "Stazama oslobodilaca Vranja iz 1878. godine".

Prvi put biće organizovana i sportska manifestacija "Najjači Vranjanac", a tog dana planirano je i proglašenje najboljih u vranjskom sportu za prošlu godinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DAN GRADA: Otkazano skijanje, sledi pun vikend

Izvor: OkRadio.rs, 28.Jan.2017, 12:03

Tradicionalni kup u skijanju ,,Đulbars i Kace", koji se svake godine održava za Dan grada Vranja na Besnoj Kobili, otkazan je iz “tehničkih rzloga”, saopštili su organizatori. Iako je sve krenulo ovim otkazom, ostali program gradske proslave dovija se prema planu.   Obeležavanje  Dana grada...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.