Za rekonstrukciju zida i ograde oko stadiona 5,9 miliona dinara iz budžeta Vranja

Izvor: JužneVesti.com, 07.Jun.2023, 17:21

Za rekonstrukciju zida i ograde oko stadiona 5,9 miliona dinara iz budžeta Vranja

Za rekonstrukciju zida i ograde na Gradskom stadionu u Vranju lokalna samouprava spremna je da izdvoji skoro 6 miliona dinara, a firma koja će za to biti zadužena može se javiti na tender do 16. juna. Za taj novac je planirano malterisanje zida od opeke, bojenje fasade i ojačanje ograde prema Kosovskoj ulici.

Kako je navedeno u tenderskoj dokumentaciji, zid oko stadiona je potrebno rekonstruisati, što podrazumeva popravku, zidanje, malterisanje i bojenje.

Postojeći >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ogradni zid od opeke rekonstruisati u smislu otklanjanja oštećenja i promene izgleda, tako da se ojača rabic mrežom i malteriše u sloju produženog maltera debljine 2,5 cm nakon čega će se bojiti fasadnom bojom - piše u tenderu.

foto: M. D. Kada je reč o metalnoj ogradi prema Kosovskoj ulici, u dokumentaciji je objašnjeno da se ona ne može postaviti na postojećem betonskom potpornom zidu starom četrdesetak godina, jer je dosta oštećen i oslabljen pa je potrebno da se ojača i da se na njemu tek onda montira metalna ograda.

Za planiranu rekonstrukciju potrebno je izvesti sledeće radove: demontaža postojeće metalne ograde. Nabavka materijala, izrada, montaža, antikorozivna zaštita i bojenje čelične konstrukcije ograde od standardnih čeličnih profila - navodi se u dokumentaciji.

Radovi su procenjeni na 5,9 miliona dinara, a firma kojoj budu povereni imaće rok od 70 dana da završi posao.

Ugovor će biti dodeljen firmi koja na tenderu ponudi najnižu cenu.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.