Vučić u obilasku fabrike Jumko: Predsedniče, mi smo danas nasmejani zato što ste došli da nas posetite

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić u obilasku fabrike Jumko: Predsedniče, mi smo danas nasmejani zato što ste došli da nas posetite

Posetu Pčinjskom okrugu predsednik Aleksandar Vučić završava večeras obilaskom fabrike "Jumko" u Vranju.

U dvorištu te fabrike dočekao ga je veliki broj građana koji nose zastave fabirke i transparente na kojima piše "Hvala predsedniče", "Aco Srbine", "Aleksandar Vučić - budućnost Srbije".

Vučić je obišao pogon i porazgovarao sa radnicima, koji su mu skandirali "Vučiću Srbine, Jumko je uz tebe".

On im je poručio da je ponosan na sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je urađeno i da je uveren da će Jumko imati bolju budućnost i da će se raditi na tome da se stvore uslovi da fabrika radi u tri smene, kako bi bilo mesta za više radnika i kako bi proizvodnja bila veća.

- Hvala vam na veličanstvenom dočeku - rekao im je Vučić.

- Srećan sam zbog vas i ponosan na vas. Obećavam, da ćete od države imati još više pomoći, a vi gledaje da imate ugovore i sa drugima, jer to pokazuje vaš kvalitet -  rekao je Vučić.

Dodao je da bi želeo da bude što više posla, kako bi i plate bile što veće.

"Jumco” AD Vranje nalazi se u procesu reafirmacije i pozicioniranja kao vodeća kompanija tekstilne industrije Srbije.

Ovaj tekstilni gigant koji ima zaokružen tehnološki proces proizvodnje, počev od tekstilnih sirovina do gotovih odevnih predmeta, zapošljava 1.877 radnika.

Kompanija ima veliki potencijalni efekat na celu tekstilnu industriju Srbije, ali i jugoistočne Evrope, posebno po stupanju na snagu CEFTA sporazuma, kao veliki snabdevač drugih proizvođača predivom, tkaninom i koncem.

Od potpisivanja Sporazuma o tekstilu izmedu Srbije i EU, koji je stupio na snagu tokom 2005. godine značajno je porastao i interes stranih kompanija za saradnju u oblasti tekstilne industrije i izvoz tekstilnih proizvoda.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

APLAUZI ODJEKIVALI u fabrici u Vranju, ali i SUZE JEDNE BLAGICE koja je za PREDSEDNIKA SPREMILA POSEBAN POKLON!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2019

Posetu Pčinjskom okrugu predsednik Aleksandar Vučić završio je večeras obilaskom fabrike "Jumko" u Vranju...Zaposleni su ga dočekali sa velikim oduševljenjem, a jedna radnica mu je poklonila i košulje nakon čega je počela da plače od radosti...Blagica Jovović otkrila je Vučiću da 23 godine...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.