Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2020, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranjski SNS : “Dverijani ostali na nižem stepenu evolucionog razvitka”

VRANJE

“Još nas od malena uče da svaka pojava, događaj ili osoba koju doživimo ili sretnemo, obrazuje jedinstveni utisak koji ostaje zabeležen u našoj podsvesti, vezujući se u isto vreme za posebnu emociju koja postaje njen neraskidivi deo, koji se iznova javlja u nama, svaki put kada doživimo baš to što je i njen podsvesni prekidač. I svi smo pred tom nemoći jednaki, ne možemo da isključimo ono zacrtano u sebi, koliko god se trudili. Jednaki, ali ne i isti, jer >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ima nas onih koje pokreće ljudskost i humanost, i onih koje hrani sve suprotno civilizacijskim razlikama čoveka i divlje životinje. Zveri! Ne tražim sinonim u životinjskom almanahu, već ga nalazim u društvu i to onom koje svojom izopačenošću puni naslovnice dnevne štampe, poput izvesnog Sibina Vukadinovića, člana pokreta Dveri i čoveka od poverenja Ljotićevca Boška Obradovića. Podsećanja radi, lider pokreta Dveri Boško Obradović, ostaće prepoznatljiv široj javnosti kao brutalni predvodnik nasilnog upada u zgradu RTS-a i šikaniranju zaposlenih, po rušenju ograda oko Predsedništva, kao organizator napada na žene ispred Starog dvora, kao onaj koji je srpskom trobojkom razvaljivao vrata Skupštine i simbol poput srpske zastave nazivao “motkom”. I to je samo zagrebano po površini ovog poklonika fašizma. Kada bi se vratili hronološki u sva nasilnička delovanja ovog proklamovanog Ljotićevca, mogla bi da se napiše knjiga koja bi izlazila u nastavcima, ni nalik onom patetičnom pokušaju kojim Obradović počinje “karijeru velikog spisatelja”, nazivajući knjigom beseda ono što je on lupetao unutar Parlamenta noseći kamen u ruci kao podsetnik na stepen njegovog evolucionog razvitka jednakom pretku čovečanstva iz Kamenog doba. Baš iz razloga što su Dverijani ostali na nižem stepenu evolucionog razvitka, nasilje kao idejni pokretač njihovog osvajanja vlasti i jeste jedino sredstvo i najveća uzdanica. Nema broja prijavljenim slučajevima nasilja i verbalnih uvreda nad ženama koje su potekle iz ovog posrnulog izdajničkog pokreta, a neretki su i pozivi na njihovo sprovođenje u delo. Još nije izbledela gorčina koju je izazvao izvesni podmladak Dveri, Dragan Spasić iz Trgovišta koji je pozivao na otvoreno silovanje supruga i kćeri naprednjaka, dobio je još ogavnijeg naslednika u gore pomenutom Vukadinoviću.

Želimo da verujemo, kao savremeni i napredni deo modernog društva da svako, pa čak i oni najgori, zaslužuju priliku da shvate svoju grešku, pokaju se i krenu pravim putem. Zato i koristimo ovu priliku, da po ko zna koji put, podignemo glas protiv izopačenosti i nasilja kojim su u svojim delovanjima prepoznatljivi delovi opozicije u Srbiji, i zatražimo od njih da se nesposobni bavljenja dostojanstvenom politikom, ostave porodica predsednika i svih građana Srbije, da se ostave majki i dece naše ponosne nacije i dopuste nam da ih zdrave i spokojne povedemo u budućnost dostojnu življenja i pokoljenja”, navodi se u saopštenju pisnaom u prvom licu jednine kiza koga stoji, kažu, Savet za informisanje

GrO SNS Vranje

PodeliteKlikom podijelite na Facebooku(Otvara se u novom prozoru)Podijeli na Twitteru (Otvara se u novom prozoru)Kliknite za slanje e-pošte prijatelju(Otvara se u novom prozoru)Kliknite kako bi podijelili na Skype-u(Otvara se u novom prozoru)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.