Vranje i Prokuplje bez javnog dočeka

Izvor: juGmedia, 15.Dec.2013, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje i Prokuplje bez javnog dočeka

VRANJE/PROKUPLJE – U centru Vranja ove godine neće biti dočeka Nove godine zbog niza mera štednji koje se sprovode u gradu. Slična situacija je i u Prokuplju mada se doček tamo tradicionalno organizuje 13. januara, ali je ove godine i ta organizacija diskutabilna. Gradonačelnik Vranja Zoran Antić smatra da je neumesno u ovom trenutku trošiti >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << basnoslovne sume novca, naročito jer u januaru slede dve važne proslave.

„Svetosavsa nedelja se tradicionalno preko 20 godina organizuje u Vranju i od toga nećemo odustati, zatim ćemo ponovo za Dan grada 31. januara prirediti  besplatan koncert za građane“, najavljuje gradonačelnik Vranja  Zoran Antić .

On nije hteo da kaže sa kojim se pevačima pregovara za taj koncer, ali je naglasio da Vranjanci neće biti razočarani.

U Topličkom okrugu nigde neće biti organizovan doček, ali niko nije mogao da nam potvrdi da li je nedostatak novca jedini razlog.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine,   Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Region bez Nove godine

Izvor: OkRadio.rs, 15.Dec.2013

Pored Vranja ni u Prokuplju neće biti organizovan doček Nove godine na gradskom trgu. U Prokuplju se doček  tradicionalno organizuje 13. januara, ali je ove godine i ta organizacija diskutabilna.  U Topličkom okrugu nigde neće biti organizovan doček, ali niko nije mogao da potvrdi da li je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.