Vranje dobilo zamenika zaštitnika građana

Izvor: juGmedia, 25.Jan.2018, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vranje dobilo zamenika zaštitnika građana

Diplomirani pravnik iz Vranja Miodrag Cvetković, izabran je za zamenika zaštitnika građana grada Vranja za oblast prava deteta, odlučeno je na 21. sednici Skupštine.

Cvetković je na današnjoj skupštini položio zakletvu pred prisutnima u sali, rečima „zaklinjem se da ću štititi prava deteta, savesno i istrajno“.

Odredbom člana 8. Odluke o zaštitniku građana grada Vranja, propisano >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << je da zaštitnik građana ima dva zamenika, od kojih se po jedan bira za oblast prava nacionalnih manjina i prava deteta

Miodrag Cvetković je ranije obavljao funkciju šefa kabineta gradonačelnika Vranja, Slobodana Milenkovića, sa koje je smenjen u oktobru prošle godine.

Zaštitinica građana u Vranju je Maja Mitić, koja je izabrana za gradsku ombudsmanku prvo 2010. godine, a potom 2015. na još jedan petogodišnji mandat.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.