Vranje - Surdulica: Vozili pod dejstvom alkohola i izazvali teške telesne povrede

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Jul.2022, 20:55

Vranje - Surdulica: Vozili pod dejstvom alkohola i izazvali teške telesne povrede

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.

Dvadesetšestogodišnji muškarac iz Vranja, upravljajući automobilom „zastava“ sa 1,76 promila alkohola u organizmu, udario je u teretno vozilo marke “man” koje je  vuklo drugo teretno vozilo  >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << marke “volvo”.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi dvadesetšestogodišnjak je zadobio teške telesne povrede.

Policija u Vranju i Surdulici, tokom redovne kontrole saobraćaja, zaustavila je   muškarce starosti 38 i 47 godina koji su vozili automobile marke  “folksvagen”  sa 1,32 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna policija u Vranjskoj Banji zaustavila je “reno” kojim je upravljao četrdesetsedmogodišnji muškarac iz okoline Vranja, sa 1,25 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.