Izvor: OkRadio.rs, 04.Jul.2022, 10:08

Dve osobe teško povređene u nesrećama tokom vikenda

Na području Policijske uprave u Vranju, od 1. do 3. jula ove godine, registrovane su dve saobraćajne nezgode. Dve osobe su zadobile teške telesne povrede.   Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su četiri osobe.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dve osobe teško povređene u dva udesa u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2022

77-godišnja žena i muškarac star 26 godina, teško su povređeni u dve odvojene saobraćajne nezgode u Vranju, saopštavaju iz Policijske uprave u tom gradu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Iz saobraćaja isključili četvoricu vozača zbog alkohola

Izvor: JUGpress.com, 04.Jul.2022

VRANJE..Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu...Dvadesetšestogodišnji muškarac iz Vranja, upravljajući automobilom „zastava“...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.