Vranje: Isključeni iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Maj.2022, 22:02

Vranje: Isključeni iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Vranju, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna patrola u Bosilegradu zaustavila je tridesetsedmogodišnjeg muškarca iz ovog mesta koji je upravljao „folksvagenom“ sa 2,24 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetdevetogodišnjaka iz okoline ovog mesta koji je vozio „zastavu“ sa 2,33 promila alkohola.

U Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << , patrola je iz saobraćaja isključila tridesetdvogodišnjaka iz ovog grada koji je vozio „bmv“ sa 2,34 promila alkohola u organizmu i tridesettrogodišnjeg vozača iz okoline ovog grada koji je upravljao „citroenom“ sa 1,48 promila alkohola.

Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.