Vranjanac vozio sa 2,55 promila alkohola u krvi

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jan.2022, 11:41

Vranjanac vozio sa 2,55 promila alkohola u krvi

Saobraćajna policija u Vranju, tokom vikenda, zadržala je tridesetosmogodišnjeg vozača iz ovog grada koji je upravljao “opelom” sa 2,55 promila alkohola u organizmu, kao i četrdesetsedmogodišnjaka koji je vozio automobil marke “ford” sa 1,64 promila, a potom udario u “citroen”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen. Vozačima su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Ford,   Citroen

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

PU Sremska Mitrovica: Vozili bez dozvole, pod dejstvom narkotika i alkohola

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jan.2022

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su ovog vikenda, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili nekoliko vozača koji su upravljali putničkim automobilima bez izdate vozačke dozvole, pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola, od kojih je jedan vozio sa čak 3,83 promila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.