Vozili pijani, a jedan izazvao is aobraćajnu nezgodu

Izvor: OkRadio.rs, 23.Jan.2023, 15:21

Vozili pijani, a jedan izazvao is aobraćajnu nezgodu

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu, Surdulici i Vranju, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu. Policija u Bujanovcu isključila je sedamdesetogodišnjeg muškarca koji je vozio “pežo” sa 2,09 promila alkohola u organizmu,  a potom sleteo s puta. U Surdulici je zaustavljen pedesetčetvorogodišnji muškarac koji je upravljao  “citroenom” sa 2,30 promila alkohola u organizmu, a u Vranju je policija zaustavla dvadesetjednogodišnjaka koji je vozio “golf” sa 1,64 promila alkohola. Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Peugeot

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Bujanovac: Sleteo s puta vozeći automobil sa 2,09 promila alkohola

Izvor: JuznaSrbija.info, 23.Jan.2023

Pripadnici saobraćajne policije u Bujanovcu, Surdulici i Vranju, tokom vikenda, isključili su iz saobraćaja trojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu...Policija u Bujanovcu isključila je sedamdesetogodišnjeg muškarca koji je vozio „pežo“...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.