VOZAČI, OPREZ: Mokri putevi i rupe stvaraju ogromne probleme u saobraćaju

Izvor: Telegraf.rs, 12.Mar.2017, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI, OPREZ: Mokri putevi i rupe stvaraju ogromne probleme u saobraćaju

Saobraćaj je umerenog inteziteta, a mokri kolovozi i udarne rupe su glavne karakteristike ovog jutra za sve učesnike u saobraćaju, posebno za vozače, saopštio je AMSS.

Kiša koja je padala u pojedinim delovima zemlje uslovljava da se saobraćaj na većini putnih pravaca odvija po mokrim kolovozima, što svakako zahteva dodatnu opreznost za volanom i prilagođavanje brzine kretanja uslovima na putu.

Pored oblačnosti, magla ovog jutra dodatno smanjuje vidljivost na području >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Crnog Vrha i Kopaonika, dok sumaglice ima na teritoriji Požege i Vranja.

Česte temperaturne razlike uslovljavaju i čestu pojavu odrona zemlje i kamena, pa treba biti oprezan za volanom, najviše pored stenskih useka i klisura.

Kako se navodi u saopštenju AMS S, danas će se izvoditi radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na državnom putu I A reda broj 1 (auto-put E-75), na mostu Gazela, u smeru Beograd-Niš, u vremenskom periodu od 22 do pet sati ujutro.

U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja (vozna) saobraćajna traka.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS na graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

(Telegraf.rs / Tanjug)


Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vidljivost na putevima dobra, izuzev na području Crnog vrha

Izvor: Blic, 13.Mar.2017, 08:35

Nastavlja se period promenljivih vremenskih prilika, koje će u pojedinim delovima zemlje doneti kišu, dok su u višim planinskim predelima najavljene nove snežne padavine, saopštio je AMS S, navodeći da je vidljivost ovog jutra dobra...Izuzetak su putevi na području Crnog Vrha gde je vidljivost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.