Izvor: Pančevac-online.com, 16.Jun.2023, 11:18

ZVANIČNO SAOPŠTENJE VOJSKE SRBIJE: Teška nesreća kod Vranja, poginuo stariji vodnik Branislav Kovačević

Vojni kamion sleteo je u provaliju kod mesta Drenovac u planinskom kraju Vranja.  Prema nezvaničnim informacijama stariji vodnik prve klase B. K. (46) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Vranja, a tri pripadnika su povređena. U Policijskoj upravi u Vranju potvrđeno je da je u 9:30 prijavljena saobraćajna nesreća te […] The post ZVANIČNO SAOPŠTENJE VOJSKE SRBIJE: Teška nesreća kod Vranja, poginuo stariji vodnik Branislav Kovačević appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Vranja: Poginuo podoficir Vojske Srbije

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Jun.2023

Podoficir Vojske Srbije Branislav Kovačević poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u selu Drenovac kod Vranja, kada se prevrnulo vozilo u kojem se nalazio, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Vojni kamion sleteo u provaliju kod Vranja, jedna osoba poginula, tri povređene

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2023

Jedna osoba je poginula, a tri su povređene kada se vojno vozilo prevrnulo na putu u mestu Drenovac kod Vranja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.