Izvor: JUGpress.com, 29.Dec.2023, 20:45

VJT Vranje: Pokušaj ubistva u Vranjskoj Banji

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je A. S. (1990) iz Vranjske Banje osumnjičena da je u petak 29. decembra oko devet sati u ulici Južnomoravskih brigada u ovom mestu, a ispred prodavnice i na autobuskom stajalištu, pokušala ubistvo i time liši života D. M. (1953).

A.S. je kuhinjskim nožem bez razloga i povoda napala D. M. i nanela mu posekotine na više mesta, u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << vrata i obraza, ali je on odbio napad, a osumnjičena je pobegla sa lica mesta.

Policija je pronašla A. S. sa predmetom sa kojim je učinila krivično delo, a dežurni tužilac je obavio uviđaj i naložio njeno zadržavanje.

A.S. će uz krivičnu prijavu biti privedena zbog sumnje da je učinila krivično delo u pokušaju, a u subotu 30. decembra biti saslušana u VJT Vranje. (kraj) SK/SA

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.