Pokušaj ubistva u Vranjskoj Banji, žena nožem napala muškarca

Izvor: JužneVesti.com, 29.Dec.2023, 16:44

Pokušaj ubistva u Vranjskoj Banji, žena nožem napala muškarca

Posekotine u predelu vrata, brade i obraza 70-godišnjem muškarcu nanela je osumnjičena 33-godišnja žena kuhinjskim nožem u Vranjskoj Banji, a nakon napada policija je pronašla osumnjičenu i nož koji je koristila.

Uhapšena je A. C. iz Vranjske Banje, a iz Višeg Tužilaštva saopštavaju da se pokušaj ubistva dogodio u petak, oko 9 sati, na autobuskom stajalištu u Ulici Južnomoravske brigade.

Osumnjičena A. C, rođena 1990. godine iz Vranjske >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Banje pokušala je da liši života oštećenog D. M, rođenog 1953. godine, iz Vranjske Banje, tako što je na autobuskom stajalištu bez ikakvog povoda i razloga, s leđa kuhinjskim nožem nanela oštećenom posekotine u predelu vrata, brade i obraza, kada je oštećeni uspeo da odbije od sebe napad, a oštećena je pobegla sa lica mesta - saopštavaju iz Tužilaštva.

Policija je po prijavi događaja pronašla osumnjičenu, kao i predmet korišćen u izvršenju dela, a dežurni javni tužilac je naložio zadržavanje osumnjičene, koje će sa krivičnom prijavom biti privedena zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

VJT Vranje: Pokušaj ubistva u Vranjskoj Banji

Izvor: JUGpress.com, 29.Dec.2023

VRANJE-VRANJSKA BANJA..Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je A. S. (1990) iz Vranjske Banje osumnjičena da je u petak 29. decembra oko devet sati u ulici Južnomoravskih brigada u ovom mestu, a ispred prodavnice i na autobuskom stajalištu, pokušala ubistvo i time liši života D. M....

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.