Utakmica povišenog rizika: Policija snima meč između Zvezde i Radnika

Izvor: OkRadio.rs, 26.Okt.2019, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica povišenog rizika: Policija snima meč između Zvezde i Radnika

Vranje - U subotu, 26. oktobra ove godine, u Surdulici, sa početkom u 15,30 časova, na stadionu fudbalskog kluba „Radnik“ odigraće se fudbalska utakmica "Super lige Srbije", između FK "Radnik" iz Surdulice i FK "Crvena Zvezda" iz Beograda. U skladu sa članom 52. stav 2. Zakona o policiji Republike Srbije, Policijska uprava u Vranju obaveštava javnost da će snimati i fotografisati ovu utakmicu.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Šta kaže klauzula, može li Cucin na Partizan?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019

Luka Cucin ove sezone igra za Spartak...Mladi desni bek Partizana Luka Cucin je ove sezone pozajmljen Spartaku iz Subotice, a upravo će ova dva kluba odmeriti snage u sledećem meču Super lige Srbije...Utakmica se igra sutra od 16 časova na stadionu u Humskoj, a pitanje koje muči navijače Spartaka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.