Upravljao mopedom sa 2,12 promila alkohola u krvi i bez dozvole

Izvor: OkRadio.rs, 03.Avg.2021, 12:58

Upravljao mopedom sa 2,12 promila alkohola u krvi i bez dozvole

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju zadržali su juče tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je upravljao mopedom bez položenog vozačkog ispita i sa 2,12 promila alkohola u organizmu, a potom izazvao saobraćajnu nezgodu. On je vozeći moped, kako se sumnja, prešao na suprotnu stranu puta i udario u automobil „fijat“ kojim je upravljao pedesetdvogodišnji muškarac. Protiv vozača mopeda, koji je u nezgodi povređen, biće podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.  
Pogledaj vesti o: Vranje,   Polaganje vozačkog ispita

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pijan seo za volan, zadržan u policiji do TREŽNJENJA

Izvor: OkRadio.rs, 03.Avg.2021

Pripadnici saobraćajne policije u Bosilegradu, tokom redovne kontrole, zatekli su dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je upravljao automobilom sa 1,22 promila alkohola. Određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti...

Nastavak na OkRadio.rs...

PIJAN IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU Vozio moped sa 2.12 promila alkoloha u krvi i bez dozvole

Izvor: Blic, 03.Avg.2021

Pripadnici saobraćajne policije u Vranju zadržali su juče tridesetosmogodišnjeg muškarca koji je pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.