Pijan seo za volan, zadržan u policiji do TREŽNJENJA

Izvor: OkRadio.rs, 03.Avg.2021, 13:02

Pijan seo za volan, zadržan u policiji do TREŽNJENJA

Pripadnici saobraćajne policije u Bosilegradu, tokom redovne kontrole, zatekli su dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je upravljao automobilom sa 1,22 promila alkohola. Određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.    Inače, na području Policijske uprave u Vranju, u poslednja 24 časa registrovano je pet saobraćajnih nezgoda.   Jedna osoba je zadobila teške telesne povrede.   Zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane su dve osobe.

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozio sa 1,22 promila alkohola u krvi

Izvor: JUGpress.com, 03.Avg.2021

BOSILEGRAD..Pripadnici saobraćajne policije u Bosilegradu, tokom redovne kontrole, zatekli su dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „folksvagena“ koji je upravljao automobilom sa 1,22 promila alkohola...Određeno mu je zadržavanje do 12 sati i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava iz Zakona...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.