Uhapšen osumnjičeni za slučajno ubistvo tokom lova

Izvor: RTS, 06.Okt.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen osumnjičeni za slučajno ubistvo tokom lova

Policajci iz Vranja uhapsili su A. S. iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nehatno lišenje života.
Sumnja se da je A. S. (1990) rano jutros u ataru sela Prvonek na području Vranjske Banje lovačkom puškom nehatno ispalio jedan hitac i povredio tridesetosmogodišnjeg muškarca iz Vranja, saopštio je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << MUP.
Muškarac je od zadobijenih povreda ubrzo preminuo.
Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanja do 48 sati. U tom roku će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u tužilaštvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen zbog ubistva lovca iz nehata

Izvor: VOM.rs, 06.Okt.2019

Uhapšen zbog ubistva lovca iz nehata. . Vranjska policija saopštila je da je danas popodne uhapsila j A.S. (29) iz okoline Vranja, zbog sumnje da je  izvršio krivično delo “nehatno lišenje života”. Sumnja se da je on u ataru sela Prvonek na području Vranjske Banje  lovačkom puškom nehatno...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.