Poginuo mladić kod Hana

Izvor: OkRadio.rs, 06.Okt.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo mladić kod Hana

Jutros rano, u ataru sela Lepenica kod Vladičinog Hana, život je izgubio mladić star 29 godina, potvrdila je Policijska uprava Vranje. Saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju ujutro, oko 4 časa, na državnom putu Vladičin Han – Vranje.   Mladić je, vozeći automobil „citroen“, izgubio kontrolu nad vozilom i skrenuo sa kolovoza, da bi, kako nezvanično saznajemo, udario u betonsku cev.   Od zadobijenih povreda, preminuo je na licu mesta, kažu iz policije.   Uviđaj na licu mesta su, uz zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, izvršili pripadnici saobraćajne policije.
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UDES KOD VLADIČINOG HANA U saobraćajnoj nesreći poginuo mladić

Izvor: Blic, 06.Okt.2019

U nedelju rano ujutru, u ataru sela Lepenica kod Vladičinog Hana, život je izgubio mladić star 29 godina, potvrdila je Policijska uprava Vranje.

Nastavak na Blic...

AUTOMOBIL SLETEO U JARAK U udesu kod Sremskih Karlovaca stradao muškarac

Izvor: Blic, 06.Okt.2019

Saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio jedan muškarac dogodila se jutros oko 7 časova na putu Sremski Karlovci - Inđija, prenose Novosti.

Nastavak na Blic...

Uhapšen osumnjičeni za slučajno ubistvo tokom lova

Izvor: RTS, 06.Okt.2019

Policajci iz Vranja uhapsili su A. S. iz okoline tog grada, zbog sumnje da je izvršio krivično delo nehatno lišenje života. . Sumnja se da je A. S. (1990) rano jutros u ataru sela Prvonek na području Vranjske Banje lovačkom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.