Učenici iz Vranja brane boje Srbije u Splitu

Izvor: juGmedia, 24.Jul.2016, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenici iz Vranja brane boje Srbije u Splitu

VRANJE / BEOGRAD – Boje Srbije, kao i osnovaca iz naše zemlje na Sportskim igrama mladih u Splitu braniće deca iz Vranja koja su na državnom finalu Sportskih igara mladih u Beogradu pobedili u nekoliko sportova.

Vranjanci su pobedili u kategoriji 950 dece iz 32 grada u košarci, šahu i stoni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << tenisu.

Takmičenja su održana u devet sportskih disciplina – malom fudbalu, rukometu, odbojci, šahu, stonom tenisu, basketu, odbojci na pesku, tenisu i igri „između dve vatre“.

Tokom državnog prvenstva SIM-a Srbije na Adi Ciganliji od 19. do 23. jula više od 200 finalista okitilo se zlatnim, srebrnim i bronzanim medaljama.

Najuspešnije ekipe predstavljaće Srbiju na međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu od 21. do 27. avgusta. Njima će se pridružiti pobednici Igara mladih iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Odličja su im uručili predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata omladine i sporta grada Beograda, sponzora i prijatelja SIM Srbije, kao i glumac Bojan Perić i frontmen grupe „Piloti“ Zoran Kiki Lesendrić.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.