Tri vranjska sela odsečena od sveta zbog klizišta

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2016, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri vranjska sela odsečena od sveta zbog klizišta

Meštani planinskih sela Uševce, Smiljević i Urmanica ostali su odsečeni od sveta nakon pokretanja klizišta u blizini regionalnog puta Vranje - Mijovce, kod sela Uševce.

Zemljište u ovom delu Vranja, poznatijem kao Poljanica, pokrenulo se nakon obilnih padavina u ponedeljak popodne, a najveći problem je što u ovim selima žive pretežno stariji ljudi koji zbog klizišta ne mogu kolima do lekara ili prodavnice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Direktor vranjske Direkcije Dragan Stojković kaže da su ga stanovnici danas obavestili o ovom problemu, kao i da će nadležne službe što pre izaći na teren i sanirati put i klizište.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.