Tri akcije davanja krvi u Vranju

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Okt.2022, 01:31

Tri akcije davanja krvi u Vranju

Gradska organizacija Crvenog krsta u Vranju, u saradnji sa HK ,,Jumko”, Poljoprivredno-veterinarskom i Tehničkom školom, tokom naredne sedmice, organizuje tri akcije dobrovoljnog davanja krvi.

Prva akcija biće održana u utorak, 11. oktobra, u prostorijama restorana HK ,,Jumko”, u periodu od 10 do 14 sati.

Druge dve planirane su u sredu, 12. oktobra, i to u prostorijama Poljoprivredno-veterinarske škole u periodu od 9 do 13 sati i u Tehničkoj školi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << od 13.30 do 16 časova.

Uz slogane ,,Ne znaš kuda dalje? Daj krv! Kreni putem humanosti!” i ,,Transfuzija nije digitalna. Daj krv!”, iz Crvenog krsta u Vranju pozivaju dobrovoljne davaoce da se odazovu jednoj od planiranih akcija i pokažu humanost.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.