Supruzi pretio na ulici da će je ubiti

Izvor: JuznaSrbija.info, 16.Jan.2019, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Supruzi pretio na ulici da će je ubiti

Policija je uhapsila dvadesetpetogodišnjeg mladića iz Vranjske Banje jer je na javnom mestu pretio supruzi da će je ubiti..

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S.C. (1993) iz Vranjske Banje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Sumnja se da je on, na ulici u Vranju, >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << supruzi pretio da će je ubiti.

Osumnjičenom je, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Javno pretio SUPRUZI da će je UBITI

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jan.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S.C. (25) iz Vranjske Banje zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici. Sumnja se da je on, na ulici u Vranju, supruzi pretio da će je ubiti.   Osumnjičenom je, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog...

Nastavak na OkRadio.rs...

Pretio supruzi da će je ubiti

Izvor: JUGpress.com, 16.Jan.2019

VRANJE-VRANJSKA BANJA..Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici policija u Vranju uhapsila je S.C. (26) iz Vranjske Banje..Prema navodima policije sumnja se da je on, na ulici u Vranju, supruzi pretio da će je ubiti...Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.