Krivična prijava protiv osumnjičenog džeparoša

Izvor: Megafon.co, 16.Jan.2019, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv osumnjičenog džeparoša

Niška policija, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osamnaestogodišnjeg sugrađanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio četiri krivična dela – tri teške krađe i jednu krađu.
Sumnja se da je on, 15. novembra 2018. godine, oko podneva na ulici ukrao novčanik sa novcem iz džepa muškarca iz Niša, a u januaru ove godine, u popodnevnim satima, od tri prolaznice takođe otrgao novčanike.
Na ovaj način je, kako se sumnje, građane oštetio za oko 40.000 dinara, koje je potrošio, a prazne novčanike ostavljao u napuštenoj kući, gde ih je policija i pronašla.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOLIJAO ULIČNI LOPOV Osamnaestogdišnjak otimao novčanike Nišlijama

Izvor: Blic, 16.Jan.2019

Niška policija podneće krivičnu prijavu protiv osamnaestogodišnjaka iz Niša koji se sumnjiči da je ukrao novčanike od četvoro prolaznika i tako ih oštetio za oko 40.000 dinara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.