Izvor: JUGpress.com, 21.Jan.2021, 18:42

Smanjuje se broj pacijenata u kovid bolnicama u Vranju

VRANJE

U Pčinjskom okrugu epidemiološka situacija je bolja, ali i dalje je nepovoljna, kažu u Zavodu za javno zdralje u Vranju.

Od 206 testiranih uzoraka 44 su pozitivna.

Najviše novoobolelih je iz Vranja 23, u Vladičinom Hanu i Bujanovcu je po sedam novoinficiranih, Surdulici šest i Preševu jedna osoba.

U Bosilegradu i Trgovištu nema novih slučajeva korone.

U sredu je u Kovid >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << ambulanti ATD u Vranju bilo 159 pregleda, od kojih 58 prvih.

Urađeno je 60 antigenskih testova, koji su pokazali da je 20 pacijenata  pozitivno. Upala pluća je dijagnostikovana kod 14 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano je 109 pacijenata. Na korona virus pozitivno je 98 osoba. Upala pluća je dijagnotikovana kod 100 pacijenata. Na kiseoniku su 53 lica. Primljeno je pet pacijenata na bolničko lečenje, a otpušteno je 13.

U kovid bolnicama u Vranju ima 51 slobodan krevet, što je za osam više nego prethodnog dana.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.