Rukometaši Radničkog 1964 spremni za nastavak prvenstvene trke

Izvor: KGsport.info, 23.Feb.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Radničkog 1964 spremni za nastavak prvenstvene trke

Gostovanjem ekipi Bele Palanke, rukometaši Radničkog 1964 započinju drugi deo sezone u Super B ligi. Kragujevački tim je tokom zimske pauze pretrpeo minimalne promene i sa puno entuzijazma dočekuje nastavak takmičenja.
Radnički 1964 je prvi deo sezone okončao na solidnoj petoj poziciji sa trinaest osvojenih bodova. Kragujevčani su uglavnom bodove gubili protiv ekipa iz samog vrha tabele, poput Vranja i Novog Pazara, ali su zato zabeležili i nekoliko blistavih pobeda, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << kao recimo protiv leskovačke Dubočice (26:22) i predstojećeg rivala Bele Palanke (24:23).
Tokom zimske pauze ekipa Radničkog 1964, predvođena trenerom Bojanom Milentijevićem, naporno je radila kako bi se što bolje pripremila za drugi deo takmičenja. Pored svakodnevnih treninga, Kragujevčani su formu brusili odigravanjem prijateljskih utakmica u kojima su bili prilično uspešni.
Igrački kadar tokom pauze nije pretrpeo ozbiljnije promene. Klub je pojačao mladi Andrej Biševac, koji je stigao iz Mokre Gore, i predstavlja pravi zalog za budućnost. Što se odlazaka tiče, Miloš Mutavdžić je poslat na pozajmicu u Karđorđe do kraja sezone, dok je Aleksandar Ilić okončao aktivnu igračku karijeru kako bi se posvetio funkciji sportskog direktora muške ekipe.
Sutrašnji susret sa Bačkom Palankom, koji se igra u hali „Banjica“ sa početkom od 19 časova, biće uvod u seriju teških mečeva koji očekuju Kragujevčane na startu drugog dela sezone. Belopalančani su trenutno trećeplasirani tim na tabeli sa tri boda više u odnosu na Radnički 1964. Posebno su uspešni na svom terenu, gde tokom jesenje polusezone nisu osetili gorčinu poraza.
Ilija Bogdanović dobro je upoznat sa kvalitetima predstojećeg rivala, ali se nada da će njegova ekipa pronaći recept za pobedu, baš kao i u prvom meču u „Jezeru“.
– Radi se o iskusnoj ekipi, sastavljenoj od kvalitetnih superligaških igrača. U Beloj Palanci je rukomet jako popularan, tako da ćemo verovatno igrati pred punim tribinama, što će nam biti dodatni motiv. Nadam se da ćemo uspešno nadigrati njihovu granitnu odbranu, na kojoj im se i zasniva igra. – poručio je pivot kragujevačkog tima.

Nakon ove utakmice, rukometaše Radničkog 1964 očekuje još jedno gostovanje, ovaj put ekipi Dubočice u Leskovcu. Prvu ovogodišnju utakmicu u „Jezeru“ Kragujevčani će odigrati tek u 14. kolu, kada će dočekati Planinku Prolom vodu.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.