Putari: Snega ima na kolovozu oprez!

Izvor: NiskeVesti.rs, 17.Jan.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putari: Snega ima na kolovozu oprez!

Zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura, moguće je stvaranje poledice, JP „Putevi Srbije" apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji.

Vozačima se savetuje da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.
Na putnim pravcima prvog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << centimetara na teritoriji Vranja, Niša, Požarevca, Kolubare, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Kosova, Beograda.
Na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Niša, Požarevca, Mačve, Kosova, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Čačka, Beograda.
Na ostalim putnim pravcima trećeg prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju takodje do pet centimetara na teritoriji Niša, Požarevca, Mačve, Kosova, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Čačka, Beograda.

Pogledaj vesti o: Kolubara,   Kragujevac,   Kruševac,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Putevi Srbije apeluju na oprez u vožnji i korišćenje opreme

Izvor: Studio B, 17.Jan.2016

"Putevi Srbije" upozoravaju vozače da, zbog snega koji pada širom zemlje, ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca, a ukoliko se odluče na putovanje, voze oprezno i pažljivo. ..Na najopterećenijim putnim pravcima prvog prioriteta, odnosno auto-putevima snega nema, ali su kolovozi vlažni, pa...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.