Pucao u ženu koja je bežala od njega kod Preševa, pa sebi oduzeo život

Izvor: JužneVesti.com, 08.Mar.2024, 10:40

Pucao u ženu koja je bežala od njega kod Preševa, pa sebi oduzeo život

U blizini naplatne rampe kod Preševa, 52-godišnji muškarac je pucao na 30-godišnju ženu koja je izašla iz automobila u kojem su bili zajedno i počela da beži, a nakon toga je izvršio samoubistvo. Žena je teško povređena, operisana je u niškom Univerzitetskom centru i hospitalizovana je u intenzivnoj nezi.

Kako su u Višem javnom tužilaštvu iz Vranja potvrdili za Južne vesti, sinoć oko 21:30 u blizini >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << naplatne rampe kod Preševa saobraćajna policija je zbog načinjenog prekršaja zaustavila automobil koji je vozio 52-godišnji muškarac, državljanin Severne Makedonije.

Žena koja je bila na suvozačkom mestu je izašla iz vozila i počela da trči, a onda je i muškarac koji je bio vozač išao i krenuo da trči za njom i tada je ispalio više hitaca u ženu. Onda je sebi pucao u glavu - kažu u Tužilaštvu.

Ranjena 30-godišnjakinja, inače državljanka Srbije, prevezena je u Zdravstveni centar Vranje, a potom u Univerzitetski klinički centar Niš.

Iz UKC-a saopštavaju da su je primili pola sata posle ponoći.

Nakon pregleda, primarnog zbrinjavanja i radiološke i laboratorijske dijagnostike, utvrđene su povrede traheje, vratnih pršljenova i inkluzija vazduha u grudnu duplju, kao i kontuziona povreda pluća na levoj strani. Pacijentkinja je odmah hirurški zbrinuta u operacionoj sali Urgentnog centra - kažu iz Kliničkog.

Navode da je nakon operacije hospitalizovana na Klinici za intenzivnu negu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Detalji pokušaja ubistva na prelazu Preševo: Žena bežala od napadača, on pucao u nju, pa u sebe

Izvor: OkRadio.rs, 08.Mar.2024

Policijska patrola zaustavila je u četvrtak uveče, oko 21:30 vozilo, tetovskih registarskih oznaka, nedaleko od naplante rampe u Preševu, kako bi vozaču B.I. (52) napisali prekršajnu prijavu. Prema informacijama iz istrage, a na mestu suvozača nalazila se ženska osoba J.V. (38). Nakon sačinjavanja...

Nastavak na OkRadio.rs...

Državljanin Severne Makedonije u Preševu pucao u ženu koja je bežala od njega, pa izvršio samoubistvo

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Mar.2024

U pucnjavi u blizini naplatne rampe Preševo mlađa žena je teško ranjena, a muškarac koji je pucao u nju izvršio je samoubistvo. Ona je potom iz Zdravstvenog centra u Vranju prevezena u Niš i operisana je u Urgentnom centru...Kako je RTS-u potvrđeno u Višem javnom tužilaštvu u Vranju, muškarac...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.