Izvor: Blic, 08.Mar.2024, 14:31

OVO JE ŽENA IZ SRBIJE KOJU JE RANIO ALBANAC U PREŠEVU Ostavila muža i dvoje dece i pobegla sa njim, on je upucao sa leđa: Bore joj se za život (FOTO)

V.J. (30) iz Velike Drenove povređena je sinoć kada se posvađala sa muškarcem u automobilu, nakon čega je izašla iz vozila i on je ispalio dva metka u nju, a zatim izvršio samoubistvo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE NESREĆNA ŽENA U KOJU JE ALBANAC SASUO KIŠU METAKA: Ostavila muža i decu, da bi sa njim POBEGLA za Švajcarsku, ON JE UPUCAO SA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024

Dok je bežala, partner je u nju ispalio rafale metaka...Žena, koja je sinoć teško ranjena kod naplatne rampe Preševo, kada je na nju pucao Albanac iz Makedonije, a posle izvršio samoubistvo je iz Velike Drenove kod Trstenika...Žena je rođena i živela u Velikoj Drenovi, gde je odrasla sa porodicom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.