OVO JE NESREĆNA ŽENA U KOJU JE ALBANAC SASUO KIŠU METAKA: Ostavila muža i decu, da bi sa njim POBEGLA za Švajcarsku, ON JE UPUCAO SA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:26

OVO JE NESREĆNA ŽENA U KOJU JE ALBANAC SASUO KIŠU METAKA: Ostavila muža i decu, da bi sa njim POBEGLA za Švajcarsku, ON JE UPUCAO SA LEĐA

Dok je bežala, partner je u nju ispalio rafale metaka.

Žena, koja je sinoć teško ranjena kod naplatne rampe Preševo, kada je na nju pucao Albanac iz Makedonije, a posle izvršio samoubistvo je iz Velike Drenove kod Trstenika.

Žena je rođena i živela u Velikoj Drenovi, gde je odrasla sa porodicom, piše Blic.

Njen otac je bio Pakistanac, a prema rečima poznanika, ni majka ni otac više nisu živi. Imala je i dve sestre. Nekada je živela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u selu Ugljarevu, gde se udala i formirala porodicu pre nego što je otišla sa muškarcem koji je na kraju pucao u nju. Ostavila je dvoje dece nakon što je otišla sa svojim emotivnim partnerom.

Nakon života u Ugljarevu, preselila se u Švajcarsku sa muškarcem. Interesantno je da je nasledila nekretninu u Vrnjačkoj Banji od svojih roditelja, što dodatno baca svetlo na njen životni put i okolnosti koje su dovele do tragičnog događaja.

Nakon pucnjave, nesrećna žena je prevezena u UC UKC Niš gde su joj dijagnostikovane ozbiljne povrede, uključujući povrede traheje, vratnih pršljenova, inkluziju vazduha u grudnoj duplji i kontuzionu povredu pluća na levoj strani. Hitno je hirurški zbrinuta i trenutno se nalazi na Klinici za intenzivnu negu UKC Niš.

Inače, žena je sinoć upucana kod naplatne rampe Preševo. Pokušala je da pobegne, ali  je muškarac ispalio kišu metaka na nju.

Ona je u teškom stanju primljena u vranjsku bolnicu, ali je ubrzo tranportovana u UKC Niš.

Srbija Danas/Blic
Pogledaj vesti o: Trstenik

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.