Izvor: JUGpress.com, 13.Jun.2021, 18:26

Projekat „Virtuelni obilazak Vranja“ Turističke organizacije

VRANJE

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je Javni konkurs za dodelu subvencija i transfera za finansiranje projekata razvoja turizma.

Turistička organizacija Grada Vranja konkurisala je projektom „Virtuelni obilazak Vranja“, čiji je cilj kreiranje virtuelne prezentacije kulturno-istorijskih i turističkih lokaliteta Vranja i Vranjske Banje. Projektom je planirano da se virtuelnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prezentaciji može pristupiti preko svih mobilnih uređaja i računara, što će povećati vidljivost Vranja na internetu.

Na osnovu vrednovanja i rangiranja prijavljenih projekata, predlog Turističke organizacije grada Vranja ocenjen je sa 9,75. To je dobra ocena, s obzirom da je najviša 10.

Ukupna vrednost projekta je 869.000 dinara.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija ovaj projekat će finansirati sa 50 odsto potrebnih sredstava.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Turistička organizacija sprema digitalnu prezentaciju Vranja, cena 869.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2021, 09:28

Za digitalnu prezentaciju kulturno-istorijskih i turističkih lokaliteta Vranja, prirodnih vrednosti Vranjske Banje i planine Besna kobila biće izdvojeno 869.000 dinara, navode iz Turističke organizacije grada Vranja. Projektom “Virtuelni obilazak Vranja” Turistička je januara konkurisala u Ministarstvu...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.