Turistička organizacija sprema digitalnu prezentaciju Vranja, cena 869.000 dinara

Izvor: JužneVesti.com, 14.Jun.2021, 09:28

Turistička organizacija sprema digitalnu prezentaciju Vranja, cena 869.000 dinara

Za digitalnu prezentaciju kulturno-istorijskih i turističkih lokaliteta Vranja, prirodnih vrednosti Vranjske Banje i planine Besna kobila biće izdvojeno 869.000 dinara, navode iz Turističke organizacije grada Vranja. Projektom “Virtuelni obilazak Vranja” Turistička je januara konkurisala u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacije, koje ga je ocenilo ocenom 9,75 od maksimalne 10.

Prezentaciji će, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << navode, moći da se pristupi preko računara i mobilnih telefona, a ideja je da se privuče što više turista.

Realizacijom projekta biće uvećana vidljivost Vranja na internet platformama, što će sa druge strane uticati na bolju pozicioniranost grada kao poželjne turističke destinacije. Verujem da ćemo modernim pristupom privući veći broj turista, koji će moći u svakom trenutku da se odluče za posetu i dolazak u sopstvenoj režiji - navodi v.d. Direktor TO Stefan Filipović.

Projekat će koštati 869.000 dinara, a polovinu novca će finansirati lokalna samouprava.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.