Izvor: JUGpress.com, 19.Jul.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Siniša Mitić

VRANJE

Posle kraće i teške bolesti u 65. godini života u Vranju je preminuo je Siniša Mitić, dugogodišnji visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije.

Mitić je rođen 1953. godine u Temskoj kod Pirota, gde je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Radni vek započeo je kao profesor Ekonomske škole u Vranju, bio je novinar, i politički radnik. >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Od 1993. do 2000. godine bio je direktor Javnog preduzeća „Radio televizija Vranje“. Osnivač je i pokretač televizije Vranje, prvog elektronskog medija na Jugu Srbije. Obavljao je i funkciju direktora sektora za informisanje u Kompaniji “Simpo”.

U dva mandata bio je sekretar Opštinskog odbora SPS i potpredsednik Gradskog odbora SPS Vranje i predsednik Okružnog odbora SPS-a.

Bio je i delegat Skupštine Opštine Vranje, član Izvršnog odbora Skupštine opštine Vranje, član Gradskog Veća, predsednik Upravnih odbora Biblioteke ”Bora Stanković” i Pozorišta “Bora Stanković”, predsednik školskih odbora OŠ “Vuk Karadžić” i OŠ “Dositej Obradović” u više mandata, član Upravnih odbora JP “Vodovod” i Narodnog muzeja u Vranju. Bio je i zamenik predsednika skupštine grada Vranja.

Za sobom je ostavio suprugu i dvoje dece. Sahrana je danas u 14 sati na Šapranačkom groblju u Vranju.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

In Memoriam: Siniša Mitić

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2018

U Vranju je, nakon duge i teške bolesti, u 65. godini preminuo Siniša Mitić, predsednik Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije i potpredsednik Gradskog odbora te stranke u Vranju. On će biti sahranjen danas u 14 sati na Šapranačkom groblju u tom gradu...Mitić je rođen 1953. godine u...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.