In Memoriam: Siniša Mitić

Izvor: JužneVesti.com, 19.Jul.2018, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

In Memoriam: Siniša Mitić

U Vranju je, nakon duge i teške bolesti, u 65. godini preminuo Siniša Mitić, predsednik Okružnog odbora Socijalističke partije Srbije i potpredsednik Gradskog odbora te stranke u Vranju. On će biti sahranjen danas u 14 sati na Šapranačkom groblju u tom gradu.

Mitić je rođen 1953. godine u pirotskom selu Temska. U Pirotu je završio osnovnu i srednju školu. Diplomirao je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 1976. godine.

Radni vek je počeo u vranjskoj Ekonomskoj školi, nastavio u Gimnaziji, a onda je nekoliko godina radio kao novinar u lokalnom listu.

1993. godine Mitić je imenovan za direktora i glavnog i odgovornog urednika Radio Vranja, dve godine kasnije bio je na čelu medijske kuće koja pokreće televizijski program. Od 2000.godine radi u pres službi kompanije "Simpo".

U svojoj bogatoj političkoj karijeri bio je gradski većnik, odbornik, a potom i zamenik predsednika Skupštine grada. Od 2016. godine bio je član Izvršnog odbora Glavnog odbora SPS.

Mitić je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.