Predstava “Pazi s kime spavaš” u Vranju, Leskovcu i Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2015, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstava “Pazi s kime spavaš” u Vranju, Leskovcu i Nišu

Komedija zasnovana na temi zabranjene ljubavi, u kojoj glavnu ulogu tumači Mirka Vasiljević, biće izvedena u Vranju 4. juna, u Leskovcu 5. juna, a u Nišu dan kasnije.

U četvrtak u 20 sati predstava “Pazi s kime spavaš” biće odigrana u Domu Vojske u Vranju. Dan kasnije, odnosno 5. juna u 20 sati ova predstava će biti izvedena u Narodnom pozorištu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u Leskovcu, a u subotu 6. juna u 20 sati u Narodnom pozorištu u Nišu.

Čitav tekst ove predstave je sastavljen od stihova popularnih zabavnih i narodnih pesama domaćih autora, kao i autora bivše SFRJ, čime ova predstava, pored odličnog zapleta i glumačke ekipe, garantuje smeh do suza - navodi se u opisu predstave.

Ova urnebesna komedija, kako navode organizatori, za osam meseci je izvedena preko 40 puta u Beogradu, Banjaluci, Vršcu, Novom Pazaru, Prokuplju, Mladenovcu, Zemunu i mnogim drugim gradovima.

U predstavi, osim Mirke Vasiljević, glume Igor Damnjanović, Zinaida Dedakin, Nemanja Janičić i Semir Gicić. Komedija je rađena po tekstu Semira Gicića, a u režiji Igora Damnjanovića.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.