Pčinjski okrug: Blagi skok novozaraženih u odnosu na juče, u Jablaničkom okrugu 14 novih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021, 10:15

Pčinjski okrug: Blagi skok novozaraženih u odnosu na juče, u Jablaničkom okrugu 14 novih slučajeva

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 212 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 14 je pozitivnih na kovid-19.

Od tog broja, šest zaraženih je iz Vranja, navedeno je na sajtu tog grada.

Po troje zaraženih je iz Bujanovca i Bosilegrada, dok Surdulica i Preševo beleže po jednog novoobolelog od korona virusa.

U kovid bolnici Zdravstvenog centra Vranje hospitalizovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je 36 pacijenata, od kojih je 29 pozitivno na kovid-19, a 26 ima bronhopneumoniju.

Na kiseoniku je 21 pacijent.

Na bolničko lečenje primljena su dva pacijenta i otpušteno isto toliko.

Trenutno je u kovid bolnici ZC Vranje 40 slobodnih postelja.

U Jablaničkom okrugu 14 novozaraženih

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Leskovac, na teritoriji Jablaničkog okruga registrovano je 14 novih slučajeva zaraze virusom korona.

U putanju su tri osobe sa teritorije Leskovca, osam iz opštine Vlasotince i po jedna iz opština Lebane, Crna Trava i Medveđa.

Trenutno se iz laboratorija čeka 25 rezultata sa Jablaničkog okruga za lica koja su uzorkovana u Zavodu za javno zdravlje Leskovac, Opštoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.