Nije gotovo: Blagi skok NOVOZARAŽENIH u okrugu

Izvor: OkRadio.rs, 21.Maj.2021, 10:12

Nije gotovo: Blagi skok NOVOZARAŽENIH u okrugu

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju od 212 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 14 je pozitivnih na kovid 19. Od tog broja 6 je iz Vranja, po 3 su iz Bujanovca i Bosilegrada, dok Surdulica i Preševo beleže po jednog novoobolelog od koronavirusa.   Prema prethodnom izveštaju Gradskog štaba, od 218 uzoraka iz okruga, 7 je bilo pozitivnih, od čega po 3 iz Vranja i Vladičinog Hana i jedan iz Surdulice.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Pčinjski okrug: Blagi skok novozaraženih u odnosu na juče, u Jablaničkom okrugu 14 novih slučajeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2021

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije u Vranju, od 212 uzoraka iz Pčinjskog okruga, 14 je pozitivnih na kovid-19...Od tog broja, šest zaraženih je iz Vranja, navedeno je na sajtu tog grada...Po troje zaraženih je iz Bujanovca i Bosilegrada, dok Surdulica i Preševo beleže...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.