Izvor: JUGpress.com, 20.Maj.2021, 12:17

U Pčinjskom okrugu korona posustaje

VRANJE – VLADIČIN HAN – SURDULICA

U Vranju je, u sredu, testirano 218 uzoraka građana iz Pčinjskog okruga. Registrovano je sedam slučajeva zaražavanja virusom kovid-19.

Iz Vranja i Vladičinog Hana su po tri osobe inficirane i Surdulici jedna.

U drugim mestima okruga nije bilo novih zaražavanja korona virusom, saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je Gradski štab za vanredne situacije u Vranju.

Ne samo da je smanjen broj novozaraženih, već i prvih pregleda. Prethodnog dana bio je 31 pregled, a sa kontrolnim 87.

Urađeno je 39 antigenskih i dva PCR testa, od kojih su dva pozitivna na koronu. Dijagnostikovana je bronhopneumonija kod četiri pacijenta.

U kovid bolnici u Vranju na lečenju je 36 pacijenata, Na virus je pozitivno 30, dok je 27 lica sa upalom pluća. Na kiseoniku su 22 pacijenta.

Primljeno je 6 pacijenata, a iz bolnice su otpuštena četiri, od kojih su po jedan transportovani za Kruševac i Surdulicu.

U vranjskoj kovid bolnici je na raspolaganju 40 slobodnih postelja.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.