Izvor: Blic, 14.Okt.2019, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAHNITALI OTAC UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE Otkrivamo šta je prethodilo brutalnoj tuči Vranjanaca nasred ulice

Iza jezivog snimka brutalne tuče iz Vranja, koji smo danas objavili, krije se sukob dve zaraćene grupe meštana o kojima smo i ranije pisali. Ispostavilo se da je muškarac pokošen na videu zapravo Boban M., koji je u lokalnom kafiću "Gajba", u društvu svog prijatelja, inače pripadnika Žandarmerije i jednog od vlasnika tog kafića, Davora Aleksića, maltretirao i pretukao Nemanju S.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo šta je PRETHODILO brutalnom prebijanju u Vranju! Otac UZEO PRAVDU u svoje ruke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019

Iza jezivog snimka brutalne tuče iz Vranja krije se sukob dve zaraćene grupe meštana...Ispostavilo se da je muškarac pokošen na videu zapravo Boban M., koji je u lokalnom kafiću "Gajba", u društvu svog prijatelja, inače pripadnika Žandarmerije i jednog od vlasnika tog kafića, Davora Aleksića,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.