Evo šta je PRETHODILO brutalnom prebijanju u Vranju! Otac UZEO PRAVDU  u svoje ruke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2019, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta je PRETHODILO brutalnom prebijanju u Vranju! Otac UZEO PRAVDU u svoje ruke!

Iza jezivog snimka brutalne tuče iz Vranja krije se sukob dve zaraćene grupe meštana.

Ispostavilo se da je muškarac pokošen na videu zapravo Boban M., koji je u lokalnom kafiću "Gajba", u društvu svog prijatelja, inače pripadnika Žandarmerije i jednog od vlasnika tog kafića, Davora Aleksića, maltretirao i pretukao Nemanju S.

Sukob između Vranjanaca započet je u subotu uveče, kada se mladi Nemanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << S. (24) u kafiću "Gajba" posvađao sa Davorom Aleksićem, pripadnikom Žandarmerije, i Bobanom M. inače radnikom jedne poznate firme koja se bavi obezbeđenjem.

Na Nemanju su, navodno, Boban i Davor nasrnuli i fizički, prilikom čega su mu polomili zube. Povređeni mladić je zatim otišao kući i ispričao svom ocu šta se dogodilo. Otac, razjaren činjenicom da su mu povredili sina, odlučio je da zakon uzme u svoje ruke i krenuo je u potragu za njima.

U Partizanskoj ulici u Vranju pronalazi Bobana i tada ga, kao što se može videti na snimku, bukvalno kosi automobilom, podiže na haubu, a zatim Boban pada na zemlju. I tu nije kraj.

Nemanjin otac potom izlazi iz vozila i palicom nastavlja da batinja Bobana koji i dalje leži na pločniku. U jednom trenuktu, Bobanu u pomoć pritrčava prijatelj na koga takođe nasrću Nemanjin otac i Nemanja.

Nezvanično u obe tuče je povređeno više osoba, dok je jedna zadobila teške telesne povrede i operisana je na hirurgiji. Očekuje se da se oglase PU Vranje kao i Osnovno javno tužilaštvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.