PLS - Vranjanci efikasni na Čika Dači, Radnički završio meč sa devetoricom

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - Vranjanci efikasni na ''Čika Dači'', Radnički završio meč sa devetoricom

Derbi trećeg kola Prve lige Srbije odigran u Kragujevcu, ali rezultatske neizvesnosti nije bilo.

Ako se po jutru dan poznaje, Dinamo iz Vranja bi mogao ove sezone da se ''prošeta'' Prvom ligom i ekspresno se vratiu superligaško društvo.

U prva tri kola Vranjanci su ostvarili sve tri pobede, a najubedljiviji su bii večeras na ''Čika Dači'' u Kragujevcu, gde su sa 4:0 deklasirali domaću ekipu Radničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << 1923.

Filip Bajić je u 37. minutu doveo Dinamo u vođstvo, Zlatković je u 54. duplirao prednost gostiju, a kada je Mlađan Stevanović u 65. minutu postigao i treći gol, pitanje pobednika bilo je rešeno.

Da sve bude gore po Kragujevčane, u 82. minutu je isključen Popović, četiri minuta kasnije i Filipović, pa su domaći završili meč sa dvojicom igrača manje, a trijumf Dinama zapečatio je Popović u 89. minutu meča.

U ostalim mečevima tokom popodneva postignuti su ovi rezultati:

Zlatibor - Zemun 1:0

Žarkovo - Novi Pazar 0:0

Sinđelić - Radnički Pirot 1:1.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PLS - Prvi poraz Zvezdine filijale

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019

Kompletiran današnji program u trećem kolu Prve lige Srbije...Preneli smo nešto ranije, u popodnevnom programu je najbolji rezultat ostvario Dinamo iz Vranja, koji je kao gost savladao Radnički u Kragujevcu sa 4:0...Od 20 časova odigrana su još četiri meča trećeg kola, a najubedljivija je bila...

Nastavak na Sportske.net...

PLS: Dinamo je još stopostotan, Đani se zaleteo sa Kabelom

Izvor: MozzartSport.com, 14.Avg.2019

Dinamo je ispao iz Superlige, ali su Vranjanci rešeni  da se što pre vrate u elitu. Tim Dragana Antića Recka je dve startne pobede oplemenio današnjim plesom u Kragujevcu. Radnički je potučen do nogu na stadionu Čika Dača – 4:0 Domaći Radnički je odolevao do 37. minuta. Međutim, posle odlične...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.