Prva liga: vranjski Dinamo ubedljiv, pirotskom Radničkom remi

Izvor: JužneVesti.com, 15.Avg.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva liga: vranjski Dinamo ubedljiv, pirotskom Radničkom remi

Treću pobedu zaredom, ovog puta sa ubedljivih 4:0, upisao je lider drugog ranga takmičenja Dinamo iz Vranja na gostovanju Radničkom u Kragujevcu koji je susret završio sa devetoricom igrača. Drugi predstavnik juga Srbije u Prvoj ligi pirotski Radnički odigrao je 1:1 sa Sinđelićem u Beogradu.

Vranjanci nastvaljaju sa pobedama u novoj sezoni, a treća u nizu koja ih je zadržala na prvoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << poziciji na tabeli viđena je u Kragujevcu rezultatom 4:0 (1:0).

Dinamo je poveo sa 1:0 u 37. minutu golom Filipa Bajića, a udvostručio je Miloš Zlatković u 54. minutu. Mlađan Stevanović je u 65. minutu postigao gol za prednost od 3:0, a konačan rezultat postavio je Mladen Popović u 89. minutu.

Radnički je ovaj susret završio sa devetoricom igrača pošto su crvene kartone dobili Aleksandar Popović u 82. i Stefan Filipović u 86. minutu.

Pirotski Radnički je, posle poraza i pobede, upisao remi sa Sinđelićem u Beogradu. Domaćin je poveo u 42. minutu preko Draška Đorđevića. Izjednačenje je doneo Bojan Dojkić u 90. minutu.

Piroćanci su trenutno na 10. mestu sa 4 boda.

U narednom kolu Dinamo dočekuje Metalac, a Radnički ekipu Zlatibora.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.